Literally greetings from Clermont!

Kuulumisia kuulumisia!

Voisinpa kerrankin kirjoitella ihan vain kuulumisia tänne blogin puolelle. Nyt on tosiaan viikko koulua takana näin loman jälkeen. Nää kaks ekaa kuukauttahan mulla on ollu koulua aina noin 2-3 päivää viikossa, ja tällä viikolla oli eka kertaa koulua ihan joka päivä (eikä ehkä toista tämmöstä oo ees luvassa). Mutta oli kyllä oikeestaan ihan hauska palailla taas koulunpenkille näin lomaviikon jälkeen ja nähä taas kaikkia kavereita.

Mulla alko myös viimein mun vika kurssi täällä, joka onkin vaan 3 op laajunen rykäsy. Ja onneks onkin, koska tällä kurssilla käytetään SPSS-tilastointiohjelmaa – joka onkin täysin ranskaksi. Tuo siis pieniä ponnisteluja opiskeluun, mutta onneksi kaikki hommat tehdään parin kanssa, ja mun pari handlaa tuon ranskan vähän paremmin kuin minä. Lisäks mun muut kurssit on onneks ollu nappivalintoja (+täysin englanniksi), eli ehkä selviän tästä!

Ranskasta puheen ollen, ensi viikolla oiskin luvassa eka oikee ranskan koe, voi apua! Jospa mä sen jotenkin rämmin läpi, ei nimittäin mitään tietoo minkä tasonen koe sieltä eteen putkahtaa. Onneks jännitystä vähän hellittää, kun huomenna lähetään mun vaihtarikaverin Jessican kanssa viikonlopuks Sveitsiin, Geneveen! Keksittiin tuo reissu vähän viime tipassa, ja varailtiin kaikki näin edellisenä iltana. Varmaan pieni seikkailu siis luvassa, jänskää! 🙂

Eilen meidän ranskalaiset kurssikaverit kuttu meidät semmoseen ’After Work’ -tapahtumaan, johon sitten uteliaina illalla lähettiinkin vaihtariporukalla. Luulimme, että idea on tavata jossain pienessä pubissa, mutta perillä meitä odottikin valtava halli, joka oli aivan täynnä ihmisiä. Aivan kuin jotkin isot festarit keskellä talvista arkiviikkoa. Tapahtumassa oli pari DJ:tä soittamassa, ja ulkona oli kaiken maailman kojuja. Mutta oli kyllä hauska käydä vähän erilaisessa häppeningissä, ja nähdä millasta vipinää täällä Clermontissakin voi olla keskellä viikkoa.

Mutta tosiaan, aika menee kyllä ihan hurjaa vauhtia. Välillä ihan ahistaa, että kohta pitää jo palata Suomeen, ja haluaisin tehä vielä sitä tätä ja tuota. Eipä toisaalta pidä ressata liikaa, mitä täällä ehtii tekemään, menee vaan miten parhaalta tuntuu – ja pääseehään Suomestakin helposti reissailemaan sitten vaihdon jälkeen. Ootan kyllä myös Suomeen paluuta ja kaikkien läheisten näkemistä. Täällä oon yhä enemmän ymmärtäny miten rakkaita kaikki läheiset mulle onkaan Suomessa, terkut ja halit vaan siis ihan jokaiselle ❤

Tais tullakin aika sillisalaatti koko postauksesta, kun en sepustanut mistään kunnon aiheesta. Mutta sitähän ne kuulumiset on, tämmöstä ajatusten virtaa ja satunnaista höpöttelyä, eli saamanne pitää! Nyt voisin ehkä siirtyä vähän hyödyllisempiin hommiin, eli ranskan tentin lukuun. Siihen kylkeen voisin kyllä avata pikku suomituliaisen: fazerin sinisen. Se on kyllä hyvä tsemppikaveri tuohon hommaan!

Snapchat-2098410874576362821.jpg

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Literally greetings from Clermont!

  1. Ihanan hyväntuulinen postaus pienestä tenttistressistä ja ajanpuutteesta huolimatta 🙂 hihii alko tehä mieli Fazerin Sinistä vaikka sitä onkin liian helposti saatavilla täällä!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s